Rin Fan It Libben

In het kader van Leeuwarden culturele hoofdstad van europa is een educatieve website geschikt voor mobiel gemaakt door Jan Doddema. Deze is door mij omgezet naar een App zodat gebruikers zonder mobiel internet deze site toch kunnen gebruiken. 

Project Klooster Ter Apel in VR

Voor het project Klooster Ter Apel in VR hebben we 3 verschillende Apps gemaakt.

  • Een educatieve game voor de Oculus Quest (1&2) Spelers worden meegenomen door de enclave in en om het klooster. Ze moeten een aantal vragen beantwoorden om verder te komen en uiteindelijk de pelgrimshoorn te vinden, en wellicht de verborgen bonus!
  • Een App voor mobiel of tablet waarmee je een route om het klooster kunt lopen, waarmee je op een aantal plaatsen in 360 graden rond kan kijken naar hoe de enclave er 500 jaar geleden uit heeft gezien.
  • Een Windows Mixed Reality App waarmee bezoekers van het klooster met een VR headset 500 jaar in het verleden kunnen kijken in 3D, en daar een stukje van de geschiedenis van het klooster op de meest indrukwekkende manier krijgen te zien.

Om deze Apps te kunnen maken hebben we de enclave nagebouwd in 3D.

We hebben voor het maken van dit project meerdere making of filmpjes die kunt u zien als u klit op Lees Meer Over Dit Project.
Ook kunt u hier meer technische informatie over de gebruikte software vinden en het gebruik van de Apps.

Eigen Project (in ontwikkeling)

We zijn sinds kort bezig met een eigen project, hiervoor zitten we nog in de begin fase en hier kunnen we nog niet veel over vertellen.