Rin Fan It Libben

In het kader van Leeuwarden culturele hoofdstad van europa is een educatieve website geschikt voor mobiel gemaakt door Jan Doddema. Deze is door mij omgezet naar een App zodat gebruikers zonder mobiel internet deze site toch kunnen gebruiken. 

Project Klooster Ter Apel in VR

Voor het project Klooster Ter Apel in VR hebben we 3 verschillende Apps gemaakt.

  • Een educatieve game voor de Oculus Quest (1&2) Spelers worden meegenomen door de enclave in en om het klooster. Ze moeten een aantal vragen beantwoorden om verder te komen en uiteindelijk de pelgrimshoorn te vinden, en wellicht de verborgen bonus!
  • Een App voor mobiel of tablet waarmee je een route om het klooster kunt lopen, waarmee je op een aantal plaatsen in 360 graden rond kan kijken naar hoe de enclave er 500 jaar geleden uit heeft gezien.
  • Een Windows Mixed Reality App waarmee bezoekers van het klooster met een VR headset 500 jaar in het verleden kunnen kijken in 3D, en daar een stukje van de geschiedenis van het klooster op de meest indrukwekkende manier krijgen te zien.
  • Voor de korte speelfilm zijn een aantal shots van de film voorzien van de VR 3D wereld in de achtergrond. De film is te bekijken in het Klooster.

Om deze Apps te kunnen maken hebben we de enclave nagebouwd in 3D.

We hebben voor het maken van dit project meerdere making of filmpjes die kunt u zien als u klit op Lees Meer Over Dit Project.
Ook kunt u hier meer technische informatie over de gebruikte software vinden en het gebruik van de Apps.

3D animatie skigebied Salen in Zweden voor BBI Travel

Voor de promotie van het skigebied Salen in zweden het skigebied schematisch in 3D nagemaakt. zodat er een vlucht over het gebied mogelijk is en daarmee de omvang van het enorme skigebied overzichtelijk weer te geven. 

3D Animatie Windmolens Albatros

Voor de promotie video een 3D animatie gemaakt. Bekijk het Item over de Albatros innovatie in windmolen techniek bij RTVNoord. De animatie draait op het scherm op de achtergrond. 

3D Animatie Clip Faust - Freek Lagerwei

Voor de videoclip van het nummer Dr. Faust een 3D animatie gemaakt van een groeiende, uit plastic bestaande, boom.
De Animatie is het laatste shot van de clip.  

Project NurLinks (in ontwikkeling)

Een route/puzzelrit navigatie app voor auto/fiets/motor clubs